a cél és az eszköz

Versenyben a Veterán Vegyészek

Örömmel vettük a BEOSZ Közép-magyarországi Régió vezetőjének invitálását október 24-ére Szentendrére a Régió légfegyveres versenyére.

         Az első pillanatokat követően persze kiderült, hogy szervezetünk adottságai mellett komoly kihívást jelent pár nap alatt összehozni egy olyan csapatot, amelyben összhangba kerül a magánprogram, a Társaságért való cselekvés, a lőni akarás, a verseny helyszínének megközelíthetősége, no meg az utazás fáradalmai és költségei. Persze néhány kommunikációs bukfencünket is túl kellett élni.

         Több variációt követően a SZEGZÁRD Veterán Vegyészek Baráti Társaságának – a Budapest-Üröm-Tatabánya háromszögből rajtoló – három fős csapata az utolsó pillanatban – egy kis csavarral – kvalifikálta magát és lőállásba léphetett.

    A Gáspár Rudolf vezette triónk tagjai – a hét csapatból álló, profikkal teletűzdelt mezőnyben – magatartásukkal, áldozatvállalásukkal, tisztességes helytállásukkal a sporthorgászat után egy „katonásabb” sportágban is letették Társaságunk névjegyét és megerősítették a BEOSZ és különösen a Közép-magyarországi Régión belüli elismertségét.