Tisztelt  Érdeklődő!

Amennyiben az eddig látottak és/vagy a rólunk hallottak alapján úgy döntöttél, hogy Baráti Társaságunk tagja, vagy pártoló tagja kívánsz lenni, kérjük,  tanulmányozd át az Alapszabályunkat és az Adatkezelési tájékoztatónkat, ahol minden lényeges információt megtalálsz rólunk. 
Ha tevékenységünk megnyerte tetszésedet és vállalod Társaságunk szabályait, a számodra megfelelő opció kiválasztásával kérjük töltsd ki az alábbi felvételi kérelmet (taggá válás első feltétele). Személyes adataidat – Adatkezelési szabályzatunknak megfelelően – kizárólag közös tevékenységeink tervezhetőségéhez (a felhasználói fiókod elkészítéséhez, a további aktív kapcsolattartáshoz) használjuk. Kérelmedet a Vezetőség haladéktalanul elbírálja, erről értesítést  kapsz. 
Ezt követően  a taggá (pártoló taggá) válás második feltételeként fizesd be a tagdíjat (teljesítsd pártoló tagi egyéni anyagi vállalásodat). A szükséges adatokat a mindenkori Alapszabályban, illetve honlapunk fő oldalán megtalálod. 
 A befizetésről szóló banki igazolás beérkezését követően elkészítjük a személyes felhasználói fiókodat, erről elektronikus levelet kapsz az általad megadott címre, ekkor válsz valóságosan a Baráti Társaságunk tagjává. A személyes felhasználói fiókodba belépve akadálytalanul élvezheted honlapunk valamennyi szolgáltatását, ugyanakkor hozzáférést kapsz az azonos nevű közösségi oldalunkhoz is.

Felvételi Kérelem