Tisztelt  Érdeklődő!

Amennyiben az eddig látottak és/vagy a rólunk hallottak alapján úgy döntöttél, hogy Baráti Társaságunk tagja kívánsz lenni, kérjük, tanulmányozd át  Alapszabályunkat, és Adatkezelési tájékoztatónkat, ahol minden lényeges információt megtalálsz rólunk. 
Ha tevékenységünk megnyerte tetszésedet és vállalod Társaságunk szabályait, kérjük töltsd ki az alábbi felvételi kérelmet (taggá válás 1. feltétele). Adataidat kizárólag közös tevékenységeink tervezhetőségéhez (a felhasználói fiókod elkészítéséhez, a további aktív kapcsolattartáshoz) használjuk.
Kérelmedet a Vezetőség haladéktalanul elbírálja, erről értesítést kapsz. Ezt követően kérjük fizesd be  a tagdíjat (taggá válás 2. feltétele). A szükséges adatokat az Alapszabály 7.§-ban találod.
 A befizetésről szóló banki igazolás beérkezését követően elkészítjük a személyes felhasználói fiókodat, erről elektronikus levelet kapsz az általad megadott címre, ekkor válsz valóságosan a Baráti Társaságunk tagjává. A személyes felhasználói fiókodba belépve akadálytalanul  élvezheted honlapunk valamennyi szolgáltatását, ugyanakkor hozzáférést kapsz az azonos nevű Facebook oldalunkhoz is.

Felvételi Kérelem